Professionele coaching

Coaching stimuleert je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wanneer je behoefte hebt aan verdieping van je zelfkennis, wanneer je wil begrijpen welke psychologische dynamieken je leven regeren en/of wanneer jij je eigen groeimogelijkheden in kaart wilt brengen, dan is coaching wellicht passend.

Werkwijze

Voorafgaand aan het traject heb ik een kort telefonisch intakegesprek met je. Dit gratis gesprek dient ter wederzijdse kennismaking en ter beoordeling of jouw vraagstuk aansluit bij mijn coaching.

Je coachvraag bepaalt de duur van het coachtraject. Vooraf bepalen we het gewenste resultaat. De meeste trajecten bestaan uit 6-8 sessies.

De coaching is online.

Vergoeding van kosten

In sommige gevallen is het mogelijk om de kosten voor coaching vergoed te krijgen via:

  • Opleidingsbudget bij werkgever
  • Bedrijfskosten als je zzp-er bent
  • Ziektekostenverzekering (coaching zit in sommige aanvullende pakketten)

Referenties

Man, 51 jaar

“Goede begeleiding en scherpe vragen die me echt verder lieten denken. Met vlagen was het ook echt confronterend. Dat heeft me geholpen om een situatie grondig aan te pakken, waar ik al lang mee rond liep.”

Vrouw, 43 jaar

“Akke-Jeanne is invoelend en merkte haarfijn op welke manier ik mezelf in de weg zat in mijn werk. Ze legde mijn gedragspatronen en belemmerende overtuigingen bloot en hielp me de regie te nemen in mijn leven.”

Vrouw, 29 jaar

“In het coachtraject heb ik in de spiegel gekeken. Ik was perfectionistisch en probeerde aan alle verwachtingen van anderen voldoen en vooral ook aan die van mezelf. Ik heb in de coaching zelfcompassie ontwikkeld, waardoor ik ontspannener geworden ben en veel meer kan genieten.”

Contactverzoek

Als je meer informatie wilt of als je een afspraak wilt maken voor een kort (video) intakegesprek. Laat dan hier je gegevens achter dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op: