Workshops & Cursussen

9
Jan

Psychologie van een gebroken hart

Online Workshop
Zaterdag 29 mei
€ 149 (incl. BTW)

Liefde is nodig om te herstellen van een gebroken hart. Na deze workshop weet je wat er nodig is om na pijnlijk verlies weer te leven met een open hart; dat wil zeggen dat je weer in staat bent je vanuit liefde te verbinden met de wereld om je heen. Je krijgt zicht op het deel van je persoonlijke ontwikkeling dat verdere aandacht nodig heeft, zodat je leert nieuwe mogelijkheden (weer) onbevangen te verkennen, of dit nu gaat om je werk- of je privéleven.

lees verder

JAN
2021

Begeleiding bij een gebroken hart

Online cursus
Donderdagavonden in derde kwartaal van 2021:
2, 9, 16, 23, 30 september
7, 14, 21, 28 oktober
4 november
€ 599 (incl. BTW)

In deze cursus word je begeleid in het herstel van een gebroken hart. Eerst komt de psychologie van een gebroken hart aan bod. Je krijgt inzicht in het herstelproces en de afzonderlijke psychologische taken die bijdragen aan dat herstel.
In de ZOOM-bijeenkomsten word je begeleid met praktijk oefeningen om deze psychologische taken op je te nemen. Daarmee maak je de weg vrij voor een liefdevol herstel, zodat je in staat bent je hart weer te openen en je te verbinden met het leven.

lees verder

Contactverzoek

Als je meer informatie wilt of benieuwd bent naar andere data voor de workshops en cursussen, laat dan hier je gegevens achter dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op: