Psychologie van een gebroken hart

Beschrijving

Deze workshop biedt praktische inzichten, die je persoonlijke ontwikkeling stimuleren.

Nadat je met de eerste pijn van verlies te maken gehad hebt en de eerste rauwe pijn doorstaan hebt, komen vragen rondom zingeving en verdere groei vaak aan de oppervlakte. In die fase is inzicht in het herstelproces nuttig, omdat het perspectief biedt.

Deze workshop geeft inzicht in de psychologische taken waar je als je hart gebroken is voor staat en brengt jouw persoonlijke aandachtspunt(en) aan het licht.

Doelgroep

Deze workshop sluit aan wanneer je de psychologische taken wilt begrijpen die je persoonlijke ontwikkeling stimuleren, nadat je hart gebroken geweest is.

De workshop doet een beroep op je reflectievermogen en op je nieuwsgierigheid waar het om je eigen ontwikkeling gaat.

Programma

Eerst staan we stil bij de psychologische taken die tot persoonlijke groei en liefdevol herstel van een pijnlijk verlies.

Daarna gaan we in op de aspecten in je persoonlijke ontwikkeling die als eerste aandacht behoeven. Je krijgt een aantal handvatten hoe je dit zelf kunt aanpakken en hoe je belangrijke vervolgstappen kunt zetten in je ontwikkeling.

Het boek ‘Psychologie van een gebroken hart’ is inbegrepen bij deze workshop.

Resultaat

Na het volgen van deze workshop is je begrip vergroot van de psychologische processen die plaats vinden wanneer je noodgedwongen iets of iemand moet loslaten waarmee je hart verbonden was.

Je hebt meer inzicht in je persoonlijke ontwikkeling, waardoor je meer vat hebt om richting te geven aan je eigen leven. Daarnaast ben je in staat de wereld om je heen weer liefdevol tegemoet te treden.

9
Jan

Datum:

Zaterdag 29 mei

Tijd:

10:00 – 16:00

Prijs:

€ 149 (incl. BTW)

Type:

Online Workshop

Aantal bijeenkomsten:

1

Duur per bijeenkomst:

2 x 2,5 uur

Maximum aantal deelnemers:

8

Vorm:

Voorbereidende opdracht
Een online bijeenkomst via ZOOM

Inschrijving

Inschrijving

Vul je gegevens hieronder in. Je ontvangt een email met de bevestiging van je inschrijving en de betalingsgegevens. Je inschrijving is voltooid zodra de betaling ontvangen is.

    Deze workshop zit VOL.

    Mail naar akkejeanneklerk@gmail.com voor vragen over nieuwe startdata.